Geld lenen met negatieve BKR

Informatie over geld lenen met een negatief bkr notering.


Met negatieve BKR codering geld lenen

Met een negatieve BKR codering geld lenen is zeer lastig. Bijna alle banken en kredietverleners doen geen zaken met mensen die een negatieve BKR codering hebben. Of het nu om een simpele lening gaat of een hypotheek, een negatieve BKR codering zien zij als een risico. En banken en kredietverleners nemen liever geen risico’s. Maar toch is er een manier om met een negatieve BKR codering geld te lenen.

Hoe kan ik geld lenen met een negatieve BKR codering?

Veel banken en kredietverleners willen geen zaken doen met mensen die een negatieve BKR codering hebben. Dat is ook niet opgemerkt gebleven bij de rest van de kredietverleners. Om toch deze mensen aan een lening te helpen bieden sommige kredietverleners lening aan mensen met een negatieve BKR codering.

Normaal gesproken als u een lening wil afsluiten, zal er eerste een BKR toetsing worden gedaan. Er wordt dan gekeken of u in het systeem van het BKR staat en hoe. Staat u bekend als een wanbetaler, dan zullen bijvoorbeeld de banken geen zaken met u doen. U heeft dan een negatieve BKR codering. Bij de andere kredietverleners zal er geen BKR toetsing te pas komen. Zo kunt u alsnog met een negatieve BKR codering een lening krijgen.

Het enige nadeel aan deze lening is de hoogte van de rente. Deze is hoger dan de rente van normale lening. Aangezien u een risicogroep bent voor de kredietverleners, willen kredietverleners zich zo goed mogelijk indekken. Daarom moet u veel rente betalen.

Mag ik wel geld lenen met een negatieve BKR codering?

Ja, dat mag. Alleen wordt het niet aangeraden. U heeft natuurlijk niet zomaar een BKR codering. Ze doen dit om u te beschermen en u moet uzelf natuurlijk ook beschermen. Ga dus niet zomaar een lening aan. Bespreek dit eerst goed door met uw partner of een financieel adviseur. Zij kunnen u voorzien van advies en een ander licht werpen op de situatie. En probeer u niet alleen te beperken tot één oplossing. Waar zijn er ook andere oplossingen te vinden. U zult alleen goed moeten zoeken. Probeer dus niet alleen te focussen op een lening en probeer open te staan voor andere oplossen.

No related posts.

Tags: , , , , ,